Monoták

Componistencollectief Monoták presenteert zichzelf dit jaar in een concertreeks op bijzondere plekken in Amsterdam. Op 13 december worden er composities gepresenteerd voor draaitafels en combinaties van krassend, tikkend en schurendvinyl met akoestische instrumenten; aanvang 20.30 uur, in OCCII (Onafhankelijk Cultureel Centrum In It), Amstelveenseweg 134, Amsterdam. Werk van: Bol, Bruinsma, de Clercq, Glazier en Vega, en van special guests: Cecilia Arditto, Jakob Proyer. Uitvoering: Monoták en 7090.
Monoták is een nieuw Amsterdams componistencollectief en laboratorium. Uitgangspunt is dat een componist actief en zichtbaar moet zijn. Monoták is: Ivo Bol, Dirk Bruinsma, Wilbert Bulsink, Eric de Clercq, Paul Glazier, Thomas Myrmel, Natalia Dominguez Rangel, Anat Spiegel, Henry Vega en Bart de Vrees.

Tags:

Reageer