World Minimal Music Festival

Woensdag 3 april gaat in Amsterdam en Eindhoven het tweede World Minimal Music Festival van start. Deels live op Radio 4!

Live uitzendingen op Radio 4 hoor je op donderdag 4 april en zondag 7 april, beide avonden tussen 20.00 en 23.00 uur. De concerten in het Muziekgebouw aan ‘t IJ zijn dan rechstreeks te horen, en daarnaast hoor je op zondagavond ook opnamen van een van de concerten eerder in het festival.

Radio 4 Eigentijds gaat componisten, musici, programmeurs, DJ’s en producers interviewen. En we schrijven over de concerten. Allemaal te volgen via deze website!

> Het programma is te bekijken op de website van het festival.

De video hierboven werd gemaakt tijdens het eerste WMMF in maart 2011. Dat concert – met onder meer dit stuk, Tehillim van Steve Reich, uitgevoerd door ASKO|Schönberg en Synergy Vocals olv Clark Rundell, werd toen ook live uitgezonden op Radio 4. De licht-installatie in deze performance werd gemaakt door Carel Kuitenbrouwer.

Tags:

Reageer