Cafe Sonore: Gonzo(circus) 114

In de Café Sonore uitzending van zaterdagnacht 7 april hoor je veel minimalistische elektronische muziek.

Gonzo (circus) is de naam van een Nederlandstalig magazine over vernieuwende muziek en cultuur. In 1991 verscheen het eerste nummer. En daarna is het nooit meer gestopt. Het blad covered een zeer groot gebied van de electro community, van hard core techno tot  verfijnde hoog virtuoze  ‘acousmatics’ en ‘soundart’.  Ook staan er allerlei artikelen in over de electro scène en vele recensies van nieuwe albums. Bij het blad hoort de Mind The Gap CD, die altijd een mooie verzameling niet te missen tracks bevat van recente releases uit de wereld van de electro. Gonzo (circus) 114 met de Mind the Gap cd nr 101 ligt alweer een tijdje in de winkel. Deze editie van Gonzo(circus) besteed ook uitvoerig aandacht aan het World Minimalmusic Festival. Op de bijbehorende Mind The Gap cd 101 staan veel electronische werken met een minimalistische inslag. In de uitzending hoor je een collage met muziek van o.a.: Hohner Gomet, Mike Kolding, Lee Gamble, Nathan Bowles, Bong, DJ Optimus.

Tags: ,

Reageer