Brechtje Roos – Klanksporen

Muziekzendeling Brechtje Roos komt met de serie klanksporen, een serie luistersessies over en met muziek uit alle genres en alle tijden. Op 3 totaal verschillende locaties in Amsterdam vertelt, mijmert en fantaseert Brechtje over muziek:
24 maart Galerie Breedveld op Bickerseiland
14 april Het Slangepand in hartje centrum
12 mei Livingroom with a view in Amsterdam Zuid
De aanvang van alle sessies is 15.00 uur.

In de serie Klanksporen klinkt muziek die op veel manieren te maken heeft met het begin en einde in muziek. Als metafoor voor het leven. Geen zwaar gedoe in deze sessies: Hoe klinkt energie, wie zijn machtige (toon)scheppers en het einde is, zo te horen, soms iets om naar uit te kijken. Klanksporen is een inspirerende serie luistersessies die je op een frisse manier naar muziek laat luisteren en ook bv de mijmeringen laat horen van muzikanten als Oene van Geel, Ivo Janssen en Tom America. Maar ook komen Henry Purcell, Stevie Wonder en John Cage aan bod..

Voor aanmelden klik dan hier.
(Vermeld dan dat je via Eigentijds bent getipt, dan ontvang je korting op de toegangsprijs)

Tags:

Reageer