Componistenbal

Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari in RASA in Utrecht het Gaudeamus Jonge Componistenbal >>>

Gaudeamus organiseert op donderdag 7 en vrijdag 8 februari in RASA in Utrecht het Gaudeamus Jonge Componistenbal. Een jaarlijkse ontmoeting waarvoor alle compositiestudenten van alle conservatoria van Nederland worden uitgenodigd. Twee dagen lang kunnen de jonge toonmeesters in den dop luisteren naar elkaars werk, discussiëren, en netwerken. En niet alleen jonge componisten, ook jonge ensembles krijgen een podium, zoals het Amsterdam Collage Ensemble, Ensemble Modelo62, Looptail en SonoLab Duo. Mag je erheen als je geen componist bent maar louter nieuwsgierig? Natuurlijk! Voor 20 Euri ben je er overdag èn ’s avonds bij. Alleen naar de concerten kan uiteraard ook. In RASA, Utrecht.

> Check vooral ook de site van Gaudeamus.

Tags:

Reageer