Cafe Sonore voorproefje van Sonic Acts

Voor de 15e keer het festival Sonic Acts >>

Van 21 t/m 24 februari vindt op verschillende locaties in Amsterdam (Paradiso, Stedelijk Museum, De Balie, Melkweg Cinema, Nasa) voor de 15e keer het festival Sonic Acts plaats. En al eerder, op 12 januari opende in NASA in Amsterdam de tentoonstelling ‘The Dark Universe’. Zo luidt het opschrift van dit toonaangevende festival op het snijvlak van muziek, kunst, wetenschap en technologie. Met lezingen, concerten, performances, installaties en films belicht het festival allerlei aspecten van de vermeende duistere kanten van het menselijk denken en ons universum. Optredens zijn er van o.a.: Lustmord, Mika Vainio, Biosphere & MFO, Maja Ratkje & HC Gilje, CM von Hausswolff & freq out 9, Gert Jan Prins & The Synchronator Orchestra, Martin Ratniks. In de Café Sonore uitzending van zaterdagnacht 9 februari kun je alvast een voorproefje horen. Studiogasten zijn dan de Sonic Acts voormannen Lucas van der Velden en Arie Altena. Zij geven tekst en uitleg en schotelen allerlei bijzondere Sonic sounds voor.

Tags:

Reageer