November Music: Ragazze Kwartet

Op dinsdag 30 oktober voerde het Ragazze Kwartet samen met bariton Henk Neven in De Wereld Draait Door een mini-opera uit over Bram Moszkowicz. Dit n.a.v. van het nieuws rond Moszkowicz. De advocaat is namelijk door de Raad van Discipline voor het leven geroyeerd. De mini-opera werd gecomponeerd door Florian Maier en geregisseerd door Frank Ketelaar. Regelmatig is het Ragazze Kwartet in DWDD te horen. Tijdens November Music 2012 in Den Bosch is het kwartet te beluisteren op zaterdag 10 november in De Toonzaal met het programma ‘Ghost Opera’ voor strijkkwartet, pipa (ft. Lingling Yu) en objecten. Behalve ‘Ghost Opera’ voert het Ragazze Kwartet werken uit van Mayke Nas, Reza Namavar en Maurice Horsthuis.

Luister en kijk naar registratie in DWDD van het Ragazze Kwartet:

Het Ragazze Kwartet bestaat uit:
Rosa Arnold – viool
Jeanita Vriens – viool
Annemijn Bergkotte – altviool
Geneviève Verhage – cello

Tags: ,

Reageer