Night of the Unexpected

The Night of the Unexpected! Verbluffende muzikale acts, wonderlijke afwisseling tussen rauw en subtiel, een overval op de oren en zielstrelende schoonheid die je normaal nooit op één avond in één ruimte te horen en te zien krijgt. Dat is misschien nog wel de beste samenvatting van wat er op donderdag 6 september in Tivoli in Utrecht (onderdeel van de Gaudeamus Muziekweek), op vrijdag 7 september in Paradiso in Amsterdam en op zaterdag 8 september in De Effenaar in Eindhoven gaat gebeuren. Een dwarsdoorsnede van internationale nieuwe muziek. Check de website. Hier op Radio 4 Eigentijds doen we verslag, net als in het Radio 6-programma Café Sonore.

Programma (klik voor info): Jameszoo | Werk van Jonny Greenwood (Radiohead) door het strijkorkest van het Conservatorium van Amsterdam o.l.v. Jos Zwaanenburg | Nate Wooley | Kapok met Ragazze Kwartet | Jesca Hoop + band | Michael Gordons ‘Timber’ uitgevoerd door Slagwerk Den Haag en TROMP concourswinnaars | Sergey Khismatovs ‘Microphones Quartet’ door Slagwerk Den Haag en TROMP concourswinnaars | Monica Germino speelt Annie Gosfield | Andrzej Kwiecinski’s Umbrae B door het strijkorkest van het Conservatorium van Amsterdam o.l.v. Jos Zwaanenburg

Reageer