Suzanne Giraud

Suzanne Giraud (Frankrijk 1958) laat in Envoûtements 2 (vrij vertaald: betovering) altfluit en marimba samensmelten, koken, exploderen. De musici transformeren als alchemisten het originele notenmateriaal. Via stem en ademhaling en ook de kleine trom – opgesteld onder de marimba – wordt een loopje genomen met de vibraties. De betovering is absoluut en permanent. Het stuk dateert van 1997.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

pwlsalto omroepVrouwelijke componisten, iedere week op woensdagavond 21.00-22.00 in de uitzending van Radio MonaLisa, gemaakt door Patricia Werner Leanse. Op de Amsterdamse kabel 103.3 kabel of 106.8 ether of via internet

Tags:

Reageer