Silvia Borzelli

Het beste werk van seizoen 2010-2011 krijgt de Buma Toonzetters Prijs (10.000 euro). Het is hét evenement voor de hedendaagse gecomponeerde muziek en ‘t eerste lustrum wordt gevierd op zaterdag 23 juni 2012, als onderdeel van het Holland Festival. De Italiaanse Silvia Borzelli (die tegenwoordig in Nederland woont) is een van de genomineerden met haar compositie own pace (amnesia 3) voor fluit en contrabas. Hier in een uitvoering van Riccarda Caflisch (fluit) en Dario Calderone (contrabas):

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Foto: Elsa Seignol

Vrouwelijke componisten, iedere week op woensdagavond 21.00-22.00 in de uitzending van Radio MonaLisa, gemaakt door Patricia Werner Leanse. Op de Amsterdamse kabel 103.3 kabel of 106.8 ether of via internet

pwlsalto omroep

Tags:

Reageer