Nina Kotova

Voormalig fotomodel en covergirl (Cosmopolitan, Vogue) Nina Kotova uit Rusland is tegenwoordig fulltime cellist/componist. In een vroeg werk, Sketches from the Catwalk (1992) voor strijkkorkest, celesta, drum en bajan,  schetst ze (allegro en lento-tranquillo) haar ervaringen als mannequin (allegro) en musicus (lento-tranquillo) en haar herinnering (rubato-marcia) aan de Sovjet-Unie.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Vrouwelijke componisten, iedere week op woensdagavond 21.00-22.00 in de uitzending van Radio MonaLisa, gemaakt door Patricia Werner Leanse. Op de Amsterdamse kabel 103.3 kabel of 106.8 ether of via internet pwlsalto omroep

Tags:

Reageer