Ugnė Giedraitytė

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ugnė Giedraitytė – 27-jarige componiste uit Litouwen schreef 5 jaar geleden Panneau.  Een doeltreffend reclamebord inderdaad; ze won er meteen een prijs mee op het International Rostrum of Composers in Parijs. Het is een pakkend stuk voor klarinet en strijkorkest vol weemoed, maar ook met een enorme energie. Muziek die geen ruimte laat voor andere bezigheden.

Link naar de uitzending: klik hier.

Vrouwelijke componisten, iedere week op woensdagavond 21.00-22.00 in de uitzending van Radio MonaLisa, gemaakt door Patricia Werner Leanse. Op de Amsterdamse kabel 103.3 kabel of 106.8 ether of via internet

pwlsalto omroep

Tags:

Reageer