Reich, Reich en nog eens Reich. En Turnage.

Vanavond op Radio 4: het Noord Nederlands Orkest olv Kasper de Roo èn Lunapark met een Steve Reich-programma waarin ook Mark-Anthony Turnage opduikt. Eight Lines, 2×5 (door Lunapark), Three movements (1986, met een strikt voorgeschreven orkestopstelling), Variations for winds, strings and keyboards (1979) van Steve Reich, met als voorlaatste werk op het programma Mambo, blues and tarantella van Mark-Anthony Turnage. Een opname van 29 oktober jongstleden, gemaakt tijdens het Sounds of Music-festival in Groningen.

Terugluisteren van de uitzending kan na afloop hier:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

En dit videootje geeft een aardige impressie van het festival:

Reageer