November Music woensdag 9 november van start

Nieuw Ensemble uitverkocht, kaarten Louis Andriessen beschikbaar

Morgen start de negentiende editie van November Music en het belooft een geweldige muzikale week te worden. Het openingsconcert morgen van Nieuw Ensemble met werk van Edgard Varèse plus video van Bill Viola is uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor Clazz Ensemble met werk van Louis Andriessen en filmbeelden van Peter Greenaway op groot scherm.

Als internationaal festival verwelkomt November Music ook dit jaar weer de nodige buitenlandse gasten. Zo zijn onder meer de componisten Jo Kondo, James Dillon, Bernhard Lang en Jörg Widmann aanwezig. Daarnaast bezoeken tal van programmeurs van belangrijke festivals in Engeland, België, Finland, IJsland en Denemarken een aantal Nederlandse producties op November Music.

Op Radio 4 Eigentijds, dit webkanaal, is dagelijks tussen 18.00 en 19.30 een webcast te zien en te horen met interviews en fragmenten van concertopnamen.

Tags:

Reageer