Gaudeamus Muziekweek Concertserie

CONCERT IN UTRECHT OP DONDERDAG 3 NOVEMBER… ENACCORD STRIJKKWARTET…
WE VERLOTEN TWEE GRATIS TOEGANGSKAARTJES VOOR WIE ONS VANDAAG MAILT, OP DIT BLOG REAGEERT, OF VIA FACEBOOK LAAT WETEN WAAROM HIJ/ZIJ NAAR DIT CONCERT WOU WILLEN!
Mailen kan via themakanalenradio@vpro.nl, en onze Facebook-pagina vind je hier.

Vanaf begin november kun je in Huis a/d Werf in Utrecht naar een nieuwe serie muziekavonden. Zoals je misschien weet stopte Theater Kikker enige tijd geleden met het programmeren van nieuwe muziek. Het gat wat daardoor ontstond wordt nu dus als het ware opgevuld met een reeks door de Gaudeamus Muziekweek geprogrammeerde concerten. Zo’n twintig avonden staan er in de planning, met muziektheater, Nederlandse ensembles, strijkkwartetten, en meer. Het eerste concert is op 3 november, dan speelt het EnAccord Strijkkwartet werk van Marko Ciciliani, György Ligeti en John Zorn. Leuk vooruitzicht, toch?

Tags:

Reageer