Onishi, Paúl, Barbosa in webcast

In de live webcast van vrijdagmiddag 9 september kwamen drie jonge componisten aan het woord over hun werk, hun manier van componeren, hun drijfveren en over hoe zij de Gaudeamus Muziekweek ervaren. Yoshiaki Onishi (Japan), componist van het door de jury voor de Gaudeamus Muziekprijs genomineerde werk Départ dans; Abel Paúl (Spanje), die het eveneens genomineerde Línea de Vacío componeerde; en Luciano Barbosa, van wie het recente werk Resonant Choirs wordt uitgevoerd. Alle drie de werken zijn vrijdagavond 9 september te horen tijdens het concert in Vredenburg Leeuwenbergh, door het Nieuw Ensemble olv Bas Wiegers.

De live webcast is hier terug te horen:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Tags:

Reageer