Michiel Mensingh

Opgenomen tijdens de Gaudeamus Muziekweek 2011. Een stuk van de jonge Nederlandse componist Michiel Mensingh, Style Wars V–Minimal Madness, gecomponeerd in 2010. In de Gaudeamus Muziekweek waren twee delen uit de serie “Style Wars” te horen, deel IV aan het begin van de week, en dit deel V dus op vrijdagavond. Rode draad in deze serie stukken is, zoals de titel al aangeeft, de botsing tussen heel verschillende stijlen, tussen cerebrale kunstmuziek en amusementsmuziek. En waarom Michiel Mensingh voor de ondertitel Minimal Madness koos hoor je vanzelf… De Seattle Chamber Players met pianiste Tomoko Mukaiyama.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Tags:

Reageer