Luiz Henrique Yudo

Opname tijdens de Gaudeamus Muziekweek 2011. Het Ensemble MAE speelde in de Geertekerk op dinsdag 6 september 2011. Dat gezelschap voerder onder meer een werk uit van de in 1962 geboren Braziliaanse componist Luiz Henrique Yudo. Muziek die gebaseerd is op de structuur van een 13e eeuws labyrint in Saint-Omer, in het noorden van Frankrijk. Yudo heeft in de loop der jaren een hele reeks muziekstukken geschreven die gebaseerd zijn op labyrinten. In dìt stuk krijgt elk van de musici twee regels muziek; klank, tempo, herhalingen zijn vrij, de musici improviseren dus op basis van die twee regels.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Tags:

Reageer