Grimaldi, Mensingh

Twee componisten aan het woord in de live-webcast van zaterdag 10 september: Raffaele Grimaldi, van wie op vrijdag 9 september in de Nicolaïkerk de mini-opera Tesla werd uitgevoerd door VocaalLab; en (telefonisch) Michiel Mensingh, van wie op zaterdagavond 10 september door de Seattle Chamber Players en pianiste Tomoko Mukaiyama Style Wars V – Minimal Madness wordt gespeeld. De webcast, inclusief fragmenten van opnamen van diverse concerten in de Gaudeamus Muziekweek, is hier terug te horen:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Op de Gaudeamus-website, maar ook op het YouTube-kanaal van de Gaudeamus Muziekweek, is een weelde aan video’s te vinden, bijvoorbeeld deze:

Tags:

Reageer