Radio 4 Eigentijds via het Internet

De verschillende radiothemakanalen van de Publieke Omroep, waaronder ook Radio 4 Eigentijds, zijn vanaf 1 september niet meer via de digitale kabel te beluisteren, maar alleen nog via internet.

De verspreiding van de radiothemakanalen via de digitale kabel was vorig jaar door de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) gestart als distributie-experiment. Onlangs is geëvalueerd of het experiment voldoende aansluit bij het mediagedrag van de luisteraar. Hieruit kwam de conclusie naar voren dat radioluisteraars op dit moment nog onvoldoende gebruik maken van de digitale kabel. Dit heeft er toe geleid dat de NPO de verspreiding van de radiothemakanalen via digitale kabel komend jaar niet doorzet.

De kanalen zijn nog wel online te beluisteren. Dus kom terug naar deze blogsite, of zet de stream in je iTunes of andere digitale afspeler.

Reageer