Gaudeamus Muziekweek start op Utrechtse Uitmarkt

Op zondag 4 september gaat de Gaudeamus Muziekweek feestelijk van start, om ongeveer 15.30 uur, met een concert door Orkest de ereprijs en het Rosa Ensemble, en met muziek van Trevor Grahl en Michiel Mensingh. Het concert is te vinden op het Neude in Utrecht, tijdens de Utrechtse Uitmarkt. De hele week, tot en met zondag 11 september, zijn er concerten met de nieuwste nieuwe muziek op diverse lokaties in Utrecht. Alle informatie is gemakkelijk terug te vinden op de website van de muziekweek, of in de gratis festivalkrant (die trouwens ook online te bekijken is). Radio 4 Eigentijds is vanaf maandag 5 september elke dag tussen 15.00 en 17.00 live te horen vanaf de centrale festivallokatie, het museum Speelklok, met interviews, muziek van de componisten die te gast zijn, en fragmenten uit opnamen van de voorgaande avonden.

Tags: ,

Reageer