electronics in Cafe Sonore

Als je een fan bent van electronische muziek, dan moet je zeker gaan luisteren naar de Café Sonore uitzending van zaterdagavond 4 juni op Radio 6. Daarin uitgebreid aandacht voor: Gonzo (circus). Dat is de naam van een Nederlandstalig magazine over vernieuwende muziek en cultuur. In 1991 verscheen het eerste nummer. En daarna is het nooit meer gestopt. Het blad covered een zeer groot gebied van de electro community, van hard core techno tot  verfijnde hoog virtuoze  ‘acousmatics’ en ‘soundart’.  Ook staan er allerlei artikelen in over de electro scène en vele recensies van nieuwe albums . Al vele jaren verschijnt het blad 6 maal per jaar. Gonzo (circus) 103 ligt alweer een tijdje in de winkels en de daarbij horende Mind The Gap CD no 90 staat traditie getrouw weer vol met niet te missen tracks van recente releases uit de wereld van de electro. In de Café Sonore hoor je een compilatie van die CD in de vorm van een lange collage met daarin o.a.: Milligram Retreat; Tom Thiel; Suuns; Bridget Hayden; The Psychic Paramount; Stellios Manousakis; Vidna Obmana; Innercity.

Tags: ,

Reageer