Vrij Denken Festival

De VPRO is jarig! De 85-jarige omroepvereniging viert dat met het Vrij Denken Festival, op 29 mei aanstaande in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een hele middag met muziek, sprekers, debatten, documentaires, radioprogramma’s en televisieshows, van film tot radio, van kunst tot kolder. A.L. Snijders, Adriaan van Dis, Arnon Grunberg, Connie Palmen, Freek de Jonge, Jelle Brandt Corstius, Rob van Hattum, Robbert Dijkgraaf, Wilfried de Jong, Wim T. Schippers… En natuurlijk is er ook heel veel muziek: Eric Vloeimans met Florian Weber, Lunapark, Jungle By Night, Moss, èn een verrassing in de Yakult Zaal…

Hele programma bekijken: klik hier!

Radio 4 Eigentijds mag twee vrijkaartjes weggeven. Kansje maken? Met een mailtje loot je mee! Mail ons wat jou het mooiste onderdeel van het Vrij Denken Festival lijkt te worden en je loot mee voor twee vrijkaarten!

NB ons e-mail adres is themakanalenradio@vpro.nl

Reageer