Oestvolskaja Festival live te volgen

Het driedaags Oestvolskaja Festival, 27-29 mei aanstaande in het Muziekgebouw in Amsterdam, is live te volgen via een video-webcast op deze website. De conferentie (vrijdag overdag), maar ook de vijf concerten. Alle informatie over het festival is te vinden op de festival-site.

De videobeelden worden daarna on demand aangeboden, ook via de Eigentijds-website, en die kun je dan nog een jaar lang  op elk gewenst moment terugzien.

Meer informatie over de Petersburgse componiste vind je – behalve in de verschillende blogpostings op deze website – op de (Engelstalige) Oestvolskaja-website, of via de website van ASKO | Schönberg, waar je ook de digitale flyer kunt vinden.

Nog geen Oestvolskaja-liefhebber? Dan is dit de kans om de compromisloze, soms ronduit verbijsterende muziek van de Russische componiste te ondergaan. Een ervaring die je leven kan veranderen. Je bent gewaarschuwd…

Tags:

Reageer