WMMF Highlights Woensdag

Mashup van de highlights woensdag op het WMMF Liveblog: dorst.vpro.nl/wmmf

If you take music serious, you are at @muziekgebouw right now. #wmmf
jack_nl

HOE KID SUBLIME EN OMA OVER MUZIEK PRATEN

Kid Sublime bezoekt samen met zijn oma het World Minimal Music Festival. Niet hij, maar zij nam het intiatief om naar dit bijzondere festival te gaan. De oma van Kid Sublime zit namelijk zelf ook in de muziek,  zo maakt ze radio voor het concertgebouw en schreef ze onlangs ook nog een artikel over haar succesvolle kleinzoon. Mooi om te zien hoe oma en kleinzoon over muziek praten, elkaar constant aanvullend en in de rede vallend zijn ze een waar team. Kid Sublime is vooral onder de indruk van Reich’s vermogen om de Afrikaanse muziek te analyseren en zet zijn entohusiamse kracht bij door ritmisch & luid op zijn kruk te tikken. Ja, dit was een goede zet van zijn oma.

TALKSHOW: STEVE REICH, TOM TRAGO, TINO HAENEN EN MAARTEN BEIRENS BIJ RADNA RUMPING

I’m not interested in making a museum of sounds. Steve Reich

MR. STEVE REICH HIMSELF! WE ZIJN BEGONNEN! #WMMF

mr. Steve Reich himself! we zijn begonnen! #wmmf

diegozer

MACHINEFABRIEK

Machinefabriek

Machinefabriek (mooie artiestennaam voor een geluidsartiest!!) nu live in het Festivalcafe van het WMMF. Hij draait, zoekt, ontdekt zoals het een minimalist betaamt, rond een heel simpel thema dat hij zelf net speelde op gitaar. Omringd door techniek is hij het middelpunt van de ruimte. Hij maakt zo een prachtige inleiding voor Steve Reich, special guest van het festival die zodirect het festival officieel zal komen openen.

Machinefabriek by wmmfwo

Machinefabriek in voorbereiding

DJSET REINIER KLOK

Reinier Klok DJ set Live at Muziekgebouw aan het IJ for WMMF by wmmfwo

Tags:

Reageer