Cafe Sonore met Gonzo 101

Dit is een bericht voor met name de liefhebers van avontuurlijke electronische muziek.

Gonzo (circus) is de naam van een Nederlandstalig magazine over vernieuwende muziek en cultuur. Het blad wordt ondersteund met structurele subsidie van de Vlaamse regering en verschijnt 6 maal per jaar. In 1991 verscheen het eerste nummer.  Het blad covered een zeer groot gebied van de electro community, van hard core techno tot superferfijnde hoog virtuoze  acousmatics en soundart.  Bij het blad zit altijd een gratis CD (Mind the Gap) met daarop een survey van actuele releases. De eerste Gonzo (circus) editie  van 2011 (Nr. 101) met daarbij de Mind The Gap CD # 88 ligt alweer een tijdje in de winkel en in de Cafe Sonore uitzending op radio 6 van zaterdagnacht 5 februari 2011 hoor je de muziek van die CD in de vorm van een lange collage. O.a.: Pauwel De Buck, Dante Boon, Erik Friedlander, Philip Jeck, Gold Panda, Yral Umbo en Sun Araw.

Tags: , ,

Reageer