The Day After November Music 2010

Voordat we achter November Music 2010 geheel een punt zetten kort terug naar zondag 14 november: de dag dat vol verwachting ons hart ging kloppen, er een man en een vrouw de volle vijf uur naar ‘Inner Cities’ van Alvin Curran hebben geluisterd, we in de projectruimte van de Verkadefabriek werden getrakteerd op een prachtige productie ‘A.M.’ van Arnoud Noordegraaf, twee mooie muzikanten overbodig leken te worden in de overdaad aan elektronische geluiden bij ‘Alle Terre Assenti’ van Piet-Jan van Rossum, de Britse harpist Rhodri Davies in de Toonzaal bewees dat de harp een volwassen, veelzijdig en avontuurlijk instrumenten is en er vanuit de stilte klanken kwamen aangekropen in de Hervormde Kerk bij ‘VOX’ van Rob van Rijswijk en Jeroen Strijbos. En dan noemen we hier nog maar een klein deel van alle muzikale rijkdom die ons vandaag omringde in het centrum van het festival, De Verkadefabriek, alwaar we getrakteerd werden op nog veel meer hoge en lage kunst. Mensenmuziek voor en van muziekmensen.

Foto: ‘VOX’ ; Rob van Rijswijk en Jeroen Strijbos.

Tags:

Reageer