Morton Feldman’s compositie voor 5 piano’s

Vanavond eeen byzonder concert in de Red Sofa serie van de Doelen. Het eerste deel van dit concert vindt plaats in de Grote Zaal van de Doelen: Bart van de Roer, Maarten van Veen en 3 pianostudenten van Codarts spelen Music for Five Pianos van Morton Feldman. Na de pauze verhuist het publiek naar de Rotterdamse Schouwburg. Daar treden op het cult dansgezelschap Club Guy & Roni en pianiste Tomoko Mukaiyama, zij vertolken delen uit Four Walls van John Cage.

Het ThemakanaalJong Klassiek (www.radio4.nl/jongklassiek) en Themakanaal Eigentijds zijn aanwezig bij het eerste deel van het programma. We zullen de opnamen zo snel mogelijk posten (waarschijnlijk zondag of maandag), en maken interviewtjes van onder anderen de Codarts studenten en van Bart van de Roer, hun docent. De studenten zijn: Matthijs van Wijhe, Sander Knuiman, Panagiotis Gklistis.

Tags:

Reageer