Nieuwe serie in het Bethaniënklooster

Woensdag 14 september 2010. Start van een serie concerten met nieuwe muziek in het sfeervolle Bethaniënklooster in het oude centrum van Amsterdam. Spits wordt afgebeten door Tatiana vorige wKoleva (eek nog te horen in het Orgelpark in het kader van de Gaudeamus Muziekweek en naar aanleiding van een nieuwe CD) met Rutger van Otterloo (sax), Raphael Vanoli (gitaar) en Ana Michailovic (piano). Op het programma muziek van o.a. Louis Andriessen, David Dramm en Albert van Veenendaal. Tweede concert is op woensdag 1 december; dan start het bijzonder samengestelde Trio 7090 (Nora Mulder, piano; Bas Wiegers, viool; Koen Kaptijn, trombone) een serie van drie concerten waarvan het eerste het epitheton “rariteitenkabinet” meekreeg. Check zelf de website of de pdf-folder van het Bethaniënklooster. Ziet er veelbelovend uit, èn het is echt een leuke plek.

Reageer